Reviews

De Honeymoon shop probeert elke bruid en bruidegom een ultieme ervaring te geven in onze winkel. We zijn dan ook te allen tijden bezig om onze service te optimaliseren. Graag horen wij van jou hoe je ervaring in onze winkel is geweest.

Jouw gegevens

Laatste reviews

5 5

19 april 2016, 16:35

ik heb zojuist vandaag mijn droomjurk gekocht!

5 5

5 april 2016, 19:18

Vandaag heb in mijn trouwjurk gevonden. Ik ben ontzettend goed geholpen door Linda. Zij had meteen de perfecte jurk gevonden! Met haar vriendelijkheid en kennis is ze een echte aanwinst voor de winkel! Topper!

5 5

5 april 2016, 13:31

Ik had 05-04-2016 een afspraak. Ik ben heel vriendelijk ontvangen. Linda heeft mij heel fijn geholpen. Zij was eerlijk en begreep mij goed. Ik voelde mij meteen op mij gemak bij haar. Zij kwam zelf ook met ideeën, hierdoor had ik veel keuze in bruidsjurken. Ik ben daardoor ook geslaagd om bij honeymoon een bruidsjurk te kopen. Groetjes een hele blije klant/aanstaande bruid :)

5 5

3 april 2016, 20:31

Gisteren in de winkel geslaagd voor mijn trouwjurk! Tranen van geluk: DE jurk! Superfijn geholpen door Linda. Geduldig, positief en meedenkend. En nu wachten op de eerste doorpas :-D

5 5

15 maart 2016, 19:24

Beste medewerkers van The Honeymoon Shop, Heel hartelijk bedankt voor al jullie hulp met de koop van mijn prachtige bruidsjurk van Demetrios. Onze trouwdag was op 25 september 2015 en we hebben volop genoten. Het was een geweldige dag! Hartelijke groet, Arne en Lisette Busink

5 5

15 maart 2016, 19:24

Beste, in augustus heb ik met veel plezier mijn trouwjurk (Melitta van Maggie Sottero) bij jullie gekocht! Ik ben heel fijn geholpen, en ook het met het feit dat ik zo'n 15 weken zwanger was met de bruiloft, is geweldig omgegaan. Heel fijn dat ik nog een paar dagen voor de grote dag bij jullie onwijs aardige coupeuse langs kon komen. Groet, Gaby de Boer

5 5

15 maart 2016, 19:23

Afgelopen donderdag 27 augustus ben ik met mijn grote liefde Remko Noordzij getrouwd. Vorig jaar kwam ik voor het eerst in jullie winkel, na selectie mooie jurken vond ik mijn droomjurk. Ik wil jullie bedanken voor de nette, fijne, gezellige en snelle service. Jammer dat ik nu nooit meer in jullie shop kom haha Zie de foto's in de bijlage. Liefs Saskia Noordzij-de Haan

5 5

15 maart 2016, 19:22

Beste team Honeymoon Shop, Ik wil jullie heel erg bedanken voor mijn mooie jurk, hij was perfect, precies zoals ik wou! Verder hebben wij een ontzettend mooie bruiloft gehad met heerlijk weer! Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes Marize

5 5

15 maart 2016, 19:20

We hebben echt genoten en we zijn super blij met onze spullen van jullie! Het is dat je als het goed is maar 1x trouwt anders zou ik zo weer bij jullie komen! Groetjes Eline van den Berg

5 5

15 maart 2016, 19:19

Onze trouwdag, 11.09.2015 was een prachtige dag, mede dankzij jullie! Super bedankt voor de mooie jurk van Ladybird! Hij zat als gegoten! Mijn man vond hem prachtig! Bedankt voor de goede service, ik ben enorm tevreden! Groeten, Daphne Keijzers-Aarden

1 2